Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Bug Report




Post new topic  [ 70 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts GA server crashing with NVENC Hardware Encoder

ajaypv4

2

1416

Fri Jan 13, 2017 12:59 pm

pna78963 View the latest post

No unread posts Mouse control does not activate on window

overgame

1

2277

Thu Dec 29, 2016 4:39 pm

little3 View the latest post

No unread posts Attachment(s) Bug in mimetype (NULL exception)

experimentalist

5

3542

Mon Dec 26, 2016 11:00 pm

jeannie View the latest post

No unread posts Attachment(s) Segmentation fault (core dumped)

satsuma

4

3368

Sun Dec 25, 2016 8:30 pm

bemmz View the latest post

No unread posts Probable bug in MediaCodec?

experimentalist

7

4398

Tue Dec 20, 2016 4:08 pm

nctu127 View the latest post

No unread posts thats great thing

man4pak40

4

4118

Fri Dec 09, 2016 2:38 pm

clubZa View the latest post

No unread posts ga_load_module Error

qwate

4

3290

Wed Dec 07, 2016 5:01 pm

clubZa View the latest post

No unread posts Procedure entry point not found - avformat-55.dll

experimentalist

2

2566

Tue Apr 21, 2015 11:37 pm

chuang View the latest post

No unread posts Android client blank screen with Release 0.8.0

experimentalist

7

3949

Tue Apr 21, 2015 11:35 pm

chuang View the latest post

No unread posts When AERO off serius LAG

SunTzu

3

5193

Sat Jan 03, 2015 7:50 pm

qudsia View the latest post

No unread posts Missing dependency

tvkamara

2

3272

Fri Jan 02, 2015 6:12 pm

nawaz View the latest post

No unread posts I am getting an error when trying to stream game please help

prooftg

2

5471

Mon Dec 29, 2014 8:37 pm

shona155 View the latest post

No unread posts Server and client always use UDP for video

tvkamara

3

3850

Wed Dec 10, 2014 1:50 pm

lisaa View the latest post

No unread posts Can't control app with administrator privalege

SunTzu

3

3466

Mon Dec 01, 2014 6:38 pm

Shoe123 View the latest post

No unread posts Hawken WASAPI problem

letatel

2

3752

Thu Nov 13, 2014 2:14 pm

kathi View the latest post

No unread posts mouse grabbing [Linux]

ntfwc

3

3084

Tue Nov 11, 2014 3:39 pm

katt View the latest post

No unread posts Android built errorin eclipse

wasimshigri

2

2109

Thu Nov 06, 2014 1:42 pm

blackbee045 View the latest post

No unread posts SDL init failed: directx not available

ahmadi86

2

2160

Tue Nov 04, 2014 9:45 am

chuang View the latest post

No unread posts WSAPI initialization failed

Fangh

3

4628

Fri Oct 03, 2014 5:35 pm

shipmark33 View the latest post

No unread posts Client on Laptop AMD E2

TOSanthony

4

3485

Wed Sep 24, 2014 7:43 pm

darla View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
 
Post new topic  [ 70 topics ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Board index » Bug Report


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for: