Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Bug Report




Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post Posted: Fri Feb 13, 2015 8:31 pm 
 

Joined: Tue Feb 03, 2015 7:16 am
Posts: 6
Hi.

I'm trying all the game i have with the ga-server-event.
Sometimes, like with Dragon Age Inquisition, the config file can't launch the .exe

" launch failed, err=c00000ef "

Here is my config file :

Code:
# configuration for the LEGO batman game
# work with ga-server-event-driven

[core]
include = common/server-common.conf
include = common/controller.conf
include = common/video-x264.conf
include = common/video-x264-param.conf
include = common/audio-lame.conf

[video]
video-fps = 50

[audio]
audio-init-delay = 10000

[ga-server-event-driven]
game-exe = C:\Program Files (x86)\Origin Games\Dragon Age Inquisition
game-resolution = 1280 10241

# hook configuration
# version: d9, d10, d10.1, d11, dxgi, sdl
hook-type = d11
hook-audio = coreaudio
hook-experimental = enable

enable-audio = true

enable-server-rate-control = Y
server-token-fill-interval = 20000
server-num-token-to-fill = 1
server-max-tokens = 2



Thx !


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Mon Feb 16, 2015 1:46 pm 
 

Joined: Mon Feb 16, 2015 1:41 pm
Posts: 1
i,

I think you forgot to add libvpx-v1.3.0.tar.bz2 when you updated it from 1.2.0 to git.

Thanks,

_________________
We are the pioneers in providing Pass4sure - ccna networking dumps and millercollege.edu tutorials with exam pass guarantee. Download our latest testkingccie brandeis.edu questions to pass real exam


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Thu Sep 03, 2015 7:27 pm 
 

Joined: Thu Sep 03, 2015 7:17 pm
Posts: 2
I just bought this game and whenever I try to launch it, it gives me this error instantly. I've verified the cache and I've even flushed the Steam config. I've heard that it could have something to do with C++ but I have the correct one installed. I know this because it installed it itself when I installed the game. Any ideas would be helpful.

_________________
Pass4sureexam 312-50v8 Dumps
Pass4sure 642-427 Study Guide
Pass4sure 200-120 Exam


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Wed Jan 27, 2016 7:35 pm 
 

Joined: Wed Jan 27, 2016 7:28 pm
Posts: 1
I found the Appdata folder and went to local, but the Salvation Prophecy folder wasn't there. So, I searched for the prophecy.log file and after a while it said "No items match your search." Maybe the game didn't install correctly.

_________________
2V0-621 Dumps


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Tue Apr 26, 2016 7:31 pm 
 

Joined: Wed Feb 10, 2016 4:57 pm
Posts: 2
I found the Appdata folder and went to local, but the Salvation Prophecy folder wasn't there. So, I searched for the prophecy.log file and after a while it said "No items match your search." Maybe the game didn't install correctly.

_________________
Examcollection 210-060 VCE
Pass4sure 642-998
Pass4sure 70-341 Dumps
Pass4sure PK0-003 Exam


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Thu May 12, 2016 4:41 pm 
 

Joined: Thu May 12, 2016 4:34 pm
Posts: 1
I just purchased this amusement and at whatever point I attempt to dispatch it, it gives me this mistake in a split second. I've confirmed the reserve and I've even flushed the Steam config. I've heard that it could have something to do with C++ yet I have the right one introduced. I know this since it introduced it itself when I introduced the diversion. Any thoughts would be useful.

_________________
http://buyativanonlinenow.net/
Order Ativan


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Wed Nov 23, 2016 3:59 am 
 

Joined: Wed Nov 23, 2016 3:27 am
Posts: 1
I am getting the same error when trying to launch half life 2 through gaming anywhere.

Here is the config file

Code:
# configuration for D3D examples
# work with ga-server-event-driven

[core]
include = common/server-common.conf
include = common/controller.conf
include = common/video-x264.conf
include = common/video-x264-param.conf
include = common/audio-lame.conf

[filter]
#filter-source-pixelformat = rgba

[ga-server-event-driven]
#game-exe = D:\smallgame\D3D\C++\Direct3D\Bin\x86\BasicHLSL.exe
#find-window-name = BasicHLSL

#game-exe = D:\smallgame\D3D\C++\Direct3D\Bin\x86\LocalDeformablePRT.exe
#find-window-name = LocalDeformablePRT

game-exe = C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life 2
find-window-name = HALF-LIFE 2

#game-exe = D:\smallgame\D3D\C++\Direct3D\Bin\x86\MultiAnimation.exe
#find-window-name = MultiAnimation

#game-exe = D:\smallgame\D3D\C++\Direct3D\Bin\x86\StateManager.exe
#find-window-name = StateManager

# hook configuration
# type: d9, d10, d10.1, d11, dxgi, sdl
hook-type = d11
hook-audio = coreaudio

enable-audio = true

enable-server-rate-control = Y
server-token-fill-interval = 20000
server-num-token-to-fill = 1
server-max-tokens = 2



I am not sure about the window name either, but at least the game should launch before trying to debug that problem. Any thoughts would be appreciated.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Board index » Bug Report


 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron